Kreativworkshops / Kurser

Workshopveckor med gemenskapsprogram

DSC03647.JPG

Ta ledig en vecka från den hektiska vardagen. Koppla av i vacker natur och omgivning, träffa likasinnade människor och hitta sitt centrum i kreativt arbete.

Under den här veckan kommer vi att vara kreativa i totalt 15 timmar på tre dagar (dagligen från 10.00-12.00 + 15.00-18.00). I veckan erbjuder Viola ett trevligt samhällsprogram. Dessa inkluderar en grill-, bastu- och badtunnakväll (massage möjligt – tillval), en rundresa till de antik- och loppmarknader och picknick vid vattnet. Besök i nästa liten stad Vetlanda med marknadsbesök.

DSC03435.JPG

Maten är kärleksfullt framställd av färska ingredienser (från vår egen trädgård), med hembakad dinkelbrot och så långt som möjligt av biologiskt ursprung. Hjälp i köket är välkommen och vi äter tillsammans i gott väder på vår vackra veranda.

Vi erbjuder en mår-bra- vecka i en lugn atmosfär i vårt kreativt utformade gästhus.

Vecka med helpension, kväll med bastu och badtunna, gemenskapsprogram, rum med toalett i hall och duschar i den kreativa wellness källaren, inkl. handdukar / badrock,

I ett dubbelrum per person 4.900,- kr/vecka

I ett enkelrum per person 5.500, – kr/vecka

plus respektive kursavgift och material

tider:

03.-10.06.20 eller 26.08.-02.09.20

”Kreativ med ull” med filtkonstnär Viola Landschoff

  • Tova, lämplig för nybörjare och för mer avancerade, du kan tova äggkullar, hatt, väska, tofflor… Också ett troll eller ett trädansikte eller en elva med nålen är möjligt.
  •   Färga ull med syrafärger (Luvotex / Ashford)
  •   Lär dig att spinna med spinnrock
  • prova väva pa en litten vävstol eller ram

Kursavgift    15 timmar       exkl. Material 2.000,-kr      inkl moms

Kursspråk: svenska, tyska, engelska,

Antal deltagare: 3-5

workshop
20180701_210119.jpg
DSC03445.JPG

Det finns också möjlighet att boka ett dubbelrum med måltider och den andra person   går inte på kursen, men kanske fiskar under tiden …

Information om Kreativgård och boende

Information om  dagliga kurser  här

Boka:

Om du vill boka en kreativ workshop hos oss, ​​ber jag om bindande registreringar. Betala med bekräftelsen 20% av kursbeloppet förskott, slutbetalning 4 veckor före ankomst. Om deltagande inte är möjligt av en viktig anledning, ber jag om avbokning (minst 4 veckor före ankomst – avbokningsavgift 500, – kr). Annars måste du betala hela priset. Vi förbehåller oss rätten att avbryta en kurs 4 veckor före början om det inte finns tillräckligt med deltagande. Snälla förstå!

Vi tar inget ansvar för olyckor på vår tomten. Vistelsen är på egen risk. Ansvaret för genomförandet av kurserna ligger hos kursinstruktörerna.

Har du frågar? Maila mig gärna     Kontakt

Varmt välkommen!

Viola