Kreativgård Hörnebo

40 km norr om Växjö,  i hjärtat av Småland, där naturen är genuint vacker, där ligger vår Kreativgård Hörnebo.

20170713_161837

Ensam på en kulle omgiven av ängar, skogar och typiska gamla stenmurar, har vi skapat ett litet paradis. Gården är omgiven av tre sjöar, ca 1,5 km bort. Där kan du bada, fiska eller bara njuta av tystnaden.

IMG_3633

En idealisk plats att koppla av och ladda batterierna.

Kreativa kurser äger rum här på sommaren i vårt stora gästhus. Mera information

20180628_115817.jpg

Här kan du fortfarande hitta den absoluta tystnaden… och för dom som vill uppleva något mer – finns det detshopping metropoler som Jönköping, Växjö och Kosta Glasriket i vars hyttor det fortfarande skapas världsberömt designerglas. Små affärer på landet erbjuder dig möjlighet att shoppa.

Vår gård ligger inom 40km av flera stora antikbutiker och marknader som kommer att glädja alla fyndjägare. Gårdarna är öppna varje söndag från maj till september.

Från juli till mitten av augusti varje onsdag kväll finns en konsert med artister i det närbelägna skifferbrottet (30 m djupt med en fantastisk atmosfär) som är oförglömlig för alla besökare.

Och för dom som vill röra sig, går vår promenadrunda (4.2 km) från huset och är också något för den krävande löparen.

9 km bort finns också en vacker golfbana vid sjön i Ramkvilla. Där kan du spela pay and play och hyra utrustning, eller bara göra några slag på drivingranchen

Gästhus:

område:

Vårt hus har 2 dubbelrum och ett enkelrum. Toaletten ligger i korridoren. Duscharna ligger i källaren bredvid bastun. Ett stort kreativt arbetsutrymme finns på bottenvåningen. Ett litet mysigt rum ligger på första våningen. En stor täkt veranda tillåter även i dåligt väder en vistelse utomhus. Allt är kreativt och kärleksfullt inrett, som det är på en kreativ gård .

Vi ser fram emot att träffa dig!

Frågor och bokningsförfrågningar vänligen kontakta

Viola Landschoff

Hörnebo 7, 57473 Landsbro, tel. 0383-772040 mobil 0738442189  viola.landschoff@bahnhof.se